URIFD Kutina

Održan seminar Izmjene poreznih propisa i ostale aktualnosti u 2017. godini

05. prosinca 2015. godine održan posljednji ovogodišnji seminar računovođa i finacijaša u Kutini

Izmjene poreznih propisa i ostale aktualnosti u 2017. godini

Dugo se čekalo i taktiziralo sa novim računovodstvenim i poreznim rješenjima, kojima su početkom prosinca saborskim odlukama kroz 16 pojedinačnih zakonskih akata usvojene brojne novine, dugo očekivane za sve poduzetnike, a napose djelatnike u računovodstvenim i financijskim servisima.

Udruga RIF Kutina je nastavila vrlo dobru praksu i u suradnji sa Hrvatskom zajednicom računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, bez odlaganja, treći dan po usvajanju zakonskih rješenja organizirala u ponedjeljak 05. prosinca 2016. g. seminar Očekivane izmjene poreznih i računovodstvenih propisa od 01. siječnja 2017. Eminentni predavači Marija Zuber i Domagoj Bakran, imali su zahvalni auditorij od preko 80 zainteresiranih sudionika ovoga seminara, održanog u ugodnom ambijentu Hotela Kutina u Kutini. Pored domaćih predstavnika tvrtki i knjigovodstvenih servisa, skupu su nazočili i gosti iz Popovače, Lipovljana, Novske, Pakraca i okolice. Slobodno možemo prihvatiti laskavu ocjenu samih predavača, kako im je uvijek kutinski seminar jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj.

Nakon službenog djela izlaganja i brojnih pitanja i konzultacija sa zainteresiranima, po najavi je održana i Skupština Udruge RIF Kutina, koju je prethodno na Upravnom odboru Udruge pripremio i ekspeditivno vodio predsjednik Ante Knezović. Kroz izvještajne podatke o radu i najavu aktivnosti Udruge za iduću godinu, vidljiv je odgovoran i zajednički napor svih članova Udruge RIF Kutina u promicanju i afirmaciji računovodstvene i financijske struke. U tome će bez sumnje biti i dalje primjerena potpora suradnika, savjetnika i urednika u časopisu Računovodstvo i financije.

Galerija slika:

 

Pretraživanje

Posjetitelja

Danas21
Ukupno92703