URIFD Kutina

Seminar - IZMJENE POREZNIH I RAČUNOVODSTVENIH PROPISA I PRIPREME ZA SASTAVLJANJE GFI ZA 2018. GODINU

Početkom prosinca održan je u prostoru hotela Kutina posljednji ovogodišnji seminar za računovođe i financijske djelatnike sa temom: IZMJENE POREZNIH I RAČUNOVODSTVENIH PROPISA I PRIPREME ZA SASTAVLJANJE GFI ZA 2018. GODINU

Preko 80 zainteresiranih članova Udruge pratilo je ažurne informacije, koje su u svojim izlaganjima dale stručne savjetnice iz uredništva Hrvatske udruge računovođa i financijaša iz Zagreba.
Pretežiti dio izlaganja se odnosio na pitanja pripreme za sastavljanje GFI ZA 2018, obveze uvođenja eRačuna, predložene izmjene nekoliko važnih zakona: o porezu na dohodak, na dobit, predložene izmjene Zakona o računovodstvu, izmjene Zakona o PDV-u, Zakona o doprinosima, Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, a koje bi trebale stupiti na snagu od 01.01.2019.godine, kao i brojne druge novosti.
Posebnost i prednost ovakvih stručnih instruktivnih radionica je u tome da se nakon izlaganja daje mogućnost detaljnog konzultiranja svih članova Udruge sa vrsnim predavačima i savjetnicima.

 

Pretraživanje

Posjetitelja

Danas24
Ukupno92706