URIFD Kutina

Izlet - HEJ, SALAŠI... NOVI SAD-PETROVARADIN-PALIĆ-SUBOTICA-SOMBOR

Izlet u Vojvodinu (20-21.10.2018.)


Nastavljajući uspješnu tradiciju, članovi Udruge računovođa i financijskih djelatnika Kutina kao i prijatelji ove udruge, imali su zadovoljstvo sudjelovati u dvodnevnom programu stručnog izleta pod simpatičnim nazivom „Hej salaši...“. Uz dobrog i vrlo stručnog vodiča, kao i iskusnog vozača autobusa, slavonskobrodska agencija Astralis opravdala je i ovom prigodom ukazano povjerenje. Sam put nije bio toliko zahtjevan, jer do Vojvodine nije daleko, a prva je postaja bila Petrovaradinska utvrda, nadomak Novog Sada. Mnoštvo je kulturnih, povijesnih i turističkih znamenitosti bilo u okružju naše izletničke pažnje. Od najveće srednjoeuropske tvrđave preko Dunava do novosadskog Trga Slobode, gradske vijećnice, rimokatoličke crkve, Zmaj Jovine ulice, Saborne crkve i Vladičanskog dvora, Dunavske banovine i Tanurdžićeve palače, pa Dunavskom ulicom do keja. Prvi je dan završio smještajem uz Palićko jezero u udobnom hotelu, a večera u nezaboravnom štimungu u obližnjem Majkinom salašu, uz tradicionalnu glazbu vrsnih bačkih tamburaša. Nije se štedijelo ni grla, a niti po želji zadjenut za tamburu.

Opširnije...

Izlet Barokna Tura 2017

Barokna tura Udruge računovođa i financijaša

 

Nastavljajući dobru i korisnu navadu, članovi Udruge računovođa i financijaša imali su početkom mjeseca studenoga 2017.godine prigodno jednodnevno stručno putovanje Hrvatskim Zagorjem pod nazivom Barokna tura.

Opširnije...

Izlet u Istru - IstraTour 2017

Proljetni izlet članova Udruga RIF Kutina u Istru

Opširnije...

Dvodnevni izlet u Sarajevo

RAČUNOVOĐE OPET U POKRETU, OVAJ PUT SE I „NOĆILO“...

 

Pitomu slavonsku ravnicu i kušanje vina u pet stoljeća starom Kutjevačkom podrumu s prethodnog izleta, ovaj puta zamijenili smo bosanskim planinama i kušanjem nadaleko poznatih Sarajevskih ćevapa. Naravno, kao i uvijek, bilo je tu još nekih kulturnih i drugih sadržaja, jer i ono vino iz Kutjeva i ćevapi u Sarajevu podsjećaju nas na vrijeme vladavine Turaka, a u međuvremenu štošta toga se na ovim prostorima „izdogađalo“. Ostali su brojni spomenici, građevine, dokumenti i drugi svjedoci povijesti koje nam danas pokazuju i opričavaju turistički vodiči. Obišli smo poznate sarajevske građevine iz stare gradske jezgre kao što su: Obala Miljacke, Gradska vijećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija (Principov most), Careva džamija, Baščaršija, Sebilj, Morića han, Gazi Husrefbegova džamija, Sahat kula, Bezistan, Ferhadija, Sinagoga, Katedrala, Saborna Crkva...

Opširnije...

Izlet u Požegu, Našice i Kutjevo

IZLET U POŽEGU, NAŠICE I KUTJEVO

Udruga računovodstveno-financijskih djelatnika Kutina dokazala se još jednom u
ulozi promotora ljepota hrvatskog kontinentalnog turizma.

Opširnije...

Izlet u Krapinu i Veliki Tabor

Tradicionalni godišnji izlet članova Udruge RIF Kutina odveo nas je ovaj puta u Hrvatsko Zagorje. Bilo je zabavno, poučno i veselo, kao i uvijek, a opuštanje nakon računovodstvenih poslova svima je dobro došlo.

Opširnije...

Pretraživanje

Posjetitelja

Danas75
Ukupno90870