URIFD Kutina

Održana Godišnja Izborna Skupština URIFD Kutina

Po pozivu predsjednika Udruge, u utorak 04. lipnja 2019. godine nakon održane radionice o E-računima, uspješno je održana redovna godišnja skupština Udruge koja je ujedno bila i izborna ove godine.

Skupštinu je vodilo izabrano radno predsjedništvo u sastavu Josip Krajči, Biserka Šmit Sabolić i Branko Juretić. Po dnevnom redu uslijedio je izbor potrebnih radnih tijela Skupštine, te je Verifikacijska komisija u sastavu Djodjo Snježana, Paluh Jasminka i Ljubičić Mara konstatirala natpolovičnu večinu nazočnih kako bi Skupština mogla donositi pravovaljane odluke. Za zapisničara je izabrana Durbek Valerija, a ovjerovitelji  zapisnika su Vidalin Snježana i Letvenčuk Olivera.

Nakon što je predsjednik Udruge podnio izvješće o radu, pročitano je i izvješće Nadzornog odbora, a konstatirano je također da Stegovni sud za 2018. godinu nije imao niti jedan predmet. Kako diskusije po predmetnim izvješćima nije bilo, usvojeni su svi izvještaji za 2018. godinu jednoglasno.

Pristupilo se izboru novih tijela Udruge.Na prijedlog Verifikacijske komisije u sastavu Djodjo Snježana, Ljubičić Mara i Paluh Jasminka, predloženi su i nakon toga jednoglasno izabrani slijedeći članovi:

1. Predsjednik Udruge         Ante Knezović

2. Zamjenik Predsjednika    Milan Grahek

3. Tajnik Udruge                 Valerija Durbek

4. Blagajnik                        Snježana  Djodjo

Izvršni odbor

1. Biserka Šmit Sabolić

2. Antonija Perošević Galović

3. Sanja Lujanović

4. Josip Krajči

Nadzorni odbor

1. Davor Kinderman

2. Sandra Pregun

3. Josipa Klepica Lisak

Stegovni sud

1. Radmila Pavličić

2. Danijel Kubat

3. Branislav Juretić

Nakon ovog izbora predsjednik Ante Knezović se zahvalio na ponovo ukazanom povjernju, te isto tako programski istakao i dalje dobru suradnju sa RIFom iz Zagreba. To je također pozdravio i gost na Skupštini, ujedno i predavač na radionicama gospodin Ivica Miličić ispred Hrvatske zajednice računovođa  i financijskih djelatnika, te časopisa Računovodstvo i financije.
Skupština je završila u dobrom raspoloženju uz skromni domjenak.

Pretraživanje

Posjetitelja

Danas20
Ukupno85407